Sekretesspolicy

Introduktion

Denna sekretesspolicy gäller för Norsonic AS webbplatser, www.norsonic.no, www.norsonic.se, www.norsonic.dk, www.norsonic.com. Norsonic AS är ansvarig för att säkerställa att den information vi har om dig kommer att användas i överensstämmelse med sekretesslagar.

Personuppgifter som behandlas

Norsonic samlar inte in personlig information såsom födelsedatum och personnummer eller information om personliga betalkort. Du kan använda Norsonic AS hemsidor utan att behöva lämna personlig information om dig själv, såvida du inte fyller i ett av våra formulär.

Exempel på information som samlas in:

 • företagsnamn
 • kontaktperson
 • företagets adress/faktureringsadress
 • telefonnummer och e-postadress
 • information om din användning av webbplatsen, bland annat de sidor som besöks, webinställningar och IP-adress

Vilken information samlas in?

Norsonic AS samlar information via formulär på vår hemsida. Det är frivilligt att använda denna tjänst.

Exempel på formulär:

 • kontaktformulär
 • när du begär offert på en produkt eller tjänst
 • vid köp av produkter eller tjänster
 • genom registrering för kurser och webinar
 • när programvara laddas ned från vår hemsida
 • genom att prenumerera på nyhetsbrevet

Syftet med informationen som samlas in för att kunna exponera våra produkter och tjänster för att tillhandahålla kundservice och ge relevant information
för att kunna erbjuda våra produkter och tjänster

Vi skapar profiler med bakgrund av den insamlade informationen, för att kunna erbjuda dig de mest relevanta produkterna och ge bra kundservice. Profilerna baseras endast på information som du frivilligt lämnar till oss, vi hämtar inte in information för detta ändamål från tredje part.

Annan information som vi samlar in

Vi använder Google Analytics (GA) för att spåra användarinteraktioner. Vi kan använda informationen för att fastställa antalet personer som använder vår webbplats, för att bättre förstå hur de hittar och använder vår webbplats och se hur de rör sig genom webbplatsen.

Hur lagras informationen

Data som samlats in genom våra webbsidor lagras i vårt CRM-system.

Inbyggt innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna sida kan innehålla inbäddat innehåll (till exempel videor, bilder, artiklar, etc.). Inbyggt innehåll från andra webbplatser fungerar på exakt samma sätt som om besökarna hade besökt platsen som inbyggda innehållet kommer från.

Dessa websidor kan samla in information om dig, använda cookies eller bygga in spårningssystem från tredje part och övervaka vad du gör via detta inbyggda innehåll. Detta omfattar även spårning av dina handlingar via det inbyggda innehållet om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen.

Länkar

Vår webbplats kan innehålla länkar till webbplatser som ägs och drivs av andra företag. Vi har inte insyn i och behandlar inte personuppgifter som publiceras på dessa platser. Norsonic AS tar inte heller ansvar för innehåll eller behandling av personuppgifter på andra webbplatser. Se deras egna sekretesspolicys.

Vem delar vi informationen med

Vi förbehåller oss rätten att dela information med våra leverantörer och återförsäljare i den utsträckning det är nödvändigt för att tillhandahålla tjänster till dig.

Dina rättigheter när det gäller information vi har om dig

Vi kommer inte sälja, dela eller distribuera din personliga information med tredje part, utanför våra leverantörer och återförsäljare. Du kan begära att få all information vi har om dig skickat till dig och du kan också begära att vi tar bort all personlig information vi har om dig. Detta innefattar inte information som vi är skyldiga att spara av administrativa, rättsliga eller säkerhetsskäl. Alla nyhetsbrev som vi skickar från Norsonic AS ger dig möjlighet att avanmäla dig från framtida utskick.

Förändringar i uttrycket

Norsonic förbehåller sig rätten att ändra eller uppdatera denna sekretesspolicy. Vi kommer inte aktivt upplysa när ändringar görs, men du har alltid tillgång till den mest aktuella sekretesspolicyn på vår webbplats. Vår engelska sekretesspolicy gäller alltid över den svenska översättningen om de olika upplagorna är motstridiga.

Kontaktinfo
Norsonic AS
Gunnersbråtan 2
N-3409 Tranby, Norge

Email: info@norsonic.com
Telephone: +47 32 85 89 00
VAT NO-929743040

Cookies

Call Icon Mail Icon